foto

Sophie Lutz

  • nar. 14.2.1982 (39 let)
    Köln am Rhein, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Marie Brand und die Liebe zu viert (TV film)
2019 Tatort - Väterchen Frost (TV film)
2018 Hanne (TV film)
Kruso (TV film)
2017 Tatort - Der rote Schatten (TV film)
2016 Ein Mann unter Verdacht (TV film)
2015 Tatort – Verbrannt (TV film)
2013 Engel der Gerechtigkeit - Ärztepfusch (TV film)
2007 Místo činu: Bezejmenná dívka (TV film)
Vertraute Angst (TV film)
2006 Es geht uns gut
2005 Der Brand
Raus aus dem Garten der Liebe

TV seriály

2021 Doktor Ballouz (TV seriál)
2019 SOKO Wismar (TV seriál)
Letzter Tango (S16E21)
2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Scheitern ist geil (S10E06)
2017 Alles Klara (TV seriál)
Mord im Spukschloss (S03E14)
Dunkle Bräute (S03E12)
Trauerschnäpper (S03E10)
další epizody (4)
2016 Alles Klara (TV seriál)
König der Gartenzwerge (S03E08)
Waidmanns Tod (S03E04)
Gold und Silber (S03E03)
další epizody (5)
2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Schuss durch die Tür (S14E17)
2014 In aller Freundschaft (TV seriál)
Redebedarf (S17E24)
2009 Alisa - Jdi za svým srdcem (TV seriál)
2006 Na čem záleží (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2000 Fabrixx (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky