foto

Gary Files

  • nar. 1938
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Vigilant! Healthy! Wholesome!
1999 Falešná stopa
1989 Miláčci bohů (TV film)
Mull
1988 Míle za čtyři (TV film)
Výkřik ve tmě
1981 Revenge of the Mysterons from Mars (TV film) - a.z.
Rusty Bugles (TV film)
1980 Captain Scarlet vs. the Mysterons (TV film) - a.z.
Club, The
1979 Money Movers
1967 Tucet špinavců
1964 Selkirk of Red River

TV seriály

2007 City Homicide (TV seriál)
Kick (TV seriál)
2002 MDA (TV seriál)
Marshall Law (TV seriál)
2001 Quads! (TV seriál)
1998 Ranaři (TV seriál)
1997 State Coroner (TV seriál)
1995 Correlli (TV seriál)
1994 Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
Vesničtí poldové (TV seriál)
1990 Col'n Carpenter (TV seriál)
E.A.R.T.H. Force (TV seriál)
1989 Shadow of the Noose (TV seriál)
1988 House Rules (TV seriál)
True Believers (TV seriál)
1986 Velká sázková loupež (TV seriál)
1985 Butterfly Island (TV seriál)
Neighbours (TV seriál)
The Flying Doctors (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
Punishment (TV seriál)
1980 Kingswood Country (TV seriál)
1979 Patrol Boat (TV seriál)
1978 Tickled Pink (TV seriál)
1976 Power Without Glory (TV seriál)
The Frankie Howerd Show (TV seriál)
The Sullivans (TV seriál)
1970 UFO (TV seriál)
Identified (E01)
1968 Joe 90 (TV seriál) - a.z.
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
1960 Police Surgeon (TV seriál)
1959 Shoestring Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2009 Remembering Nigel
1964 Horizon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky