foto

Alan Cullen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Rain on the Roof (TV film)
1978 Superman
1973 Šťastný to muž
1962 Vzpoura na Bounty

TV seriály

1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1977 Dick Emery Show in Australia, The (TV seriál)
1976 Victorian Scandals (TV seriál)
1974 Fall of Eagles (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
Jack the Ripper (TV seriál)
1972 Villains (TV seriál)
1971 Owen, M.D. (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Codename (TV seriál)
Crime of Passion (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Doctors, The (TV seriál)
Fraud Squad (TV seriál)
Take Three Girls (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
Inheritance (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace