foto

Sérgio Graciano

  • nar. 14.9.1975 (44 let)
    Lisbon, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Linhas de Sangue
O Protagonista
2017 Perdidos
2016 Uma Vida à Espera
2013 Njinga Rainha de Angola
2012 Assim assim
2011 Um Dia Longo
2010 Respiro

TV seriály

2019 Prisioneira (TV seriál)
2011 Maternidade (TV seriál)
Último a Sair (TV seriál)
2010 Laços de Sangue (TV seriál)
2008 Liberdade 21 (TV seriál)
Vila Faia (TV seriál)
2007 Conta-me Como Foi (TV seriál)
2006 Doce Fugitiva (TV seriál)

Producentská filmografie

Střihačská filmografie

Filmy

2018 O Protagonista
2010 Respiro

Herecká filmografie

TV seriály

2013 Odisseia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky