foto

Daniel Tovar

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Como Novio de Pueblo
2018 Loca Por El Trabajo
Mirreyes contra Godinez
2007 Život za zdí
2006 Vida inmune, La

TV seriály

2019 Un poquito tuyo (TV seriál)
2018 El Rey del Valle (TV seriál)
2016 Despertar contigo (TV seriál)
2014 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Pán pánů (S02E10)
Pan Juárez (S02E09)
Soucit bestie (S02E08)
2012 El Albergue (TV seriál)
2010 Niñas mal (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky