foto

František Svačina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Kdyby byly ryby (TV film)
2007 Tři srdce (TV film)
2004 Hodný chlapec (TV film)
2002 Z rodinného alba (TV film)
2001 Deník šílené manželky (TV film)

TV seriály

2000 Policejní pohádky strážmistra Zahrádky (TV seriál)
1995 Historky od krbu (TV seriál)
Postup (S01E08)
Já vás chápu, pane prezidente (S01E06)
1994 Historky od krbu (TV seriál)
Sestry B. (S01E03)

Herecká filmografie

Zvukařská filmografie

TV seriály

2005 Bob a Bobek na cestách (TV seriál)
Řecká svatba (S04E06)
2004 Bob a Bobek na cestách (TV seriál)
Na Divokém západě (S02E08)
Poklad Aztéků (S02E07)
Amazonka (S02E05)
další epizody (5)
2003 Bob a Bobek na cestách (TV seriál)
Las Vegas (S01E14)
New York (S01E13)
Rozloučení s Afrikou (S01E12)
další epizody (14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace