foto

Joey Green

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Crack House
Prachy a krev
1988 Bird
1985 Dům
1982 Desperate Lives (TV film)
1977 Vymítač ďábla 2: Kacíř

TV seriály

1988 The Munsters Today (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
Rocky Road (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
Rise and Shine (TV seriál)
1980 Beulah Land (TV seriál)
1979 The Duke (TV seriál)
1977 Little Vic (TV seriál)
1976 Serpico (TV seriál)

Dokumentární

2007 Cinemassacre's Monster Madness (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky