foto

Angela Pietropinto

  • nar. Manhattan, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Goodbye, Brooklyn
2017 Kde je Kyra?
The Truth About Lies
2015 Nepolapitelní
Old 37
2014 The Last American Guido
2013 Cryptogram
2012 Slečna nebezpečná
2011 Stags
2010 Nezapomeň na mě
Pack, The
2009 Hysterical Psycho
2008 Bittersweet
2007 Pozdravy z pobřeží
2006 They're Just My Friends
2005 Hranice života
2004 240 Monroe
Palindromy
The Code
2003 Little Kings
Rubout (TV film)
Tale of Two Pizzas, A
2002 Vlci Wall Streetu
Vše o lásce
2001 L.I.E.
2000 Drsnej Shaft
1998 Above Freezing
Finding North
Italian Lessons
1997 Cesta do ráje (TV film)
1996 Zhubni!
1995 Welcome to the Dollhouse
1994 Může to potkat i vás
Nejsem blázen
1993 Veronika a já
1992 Líbánky v Las Vegas
1990 A Shock to the System
Kojak: Vždycky je tu něco (TV film)
Mafiáni
1988 Čas zastavit se
1987 Kojak: The Price of Justice (TV film)
1986 Hořkost
1984 Grace Quigley
1983 Beze stopy
Snadný zisk
1981 Je to fajn
1978 Nunzio

TV seriály

2018 Kevin si počká (TV seriál)
Fight or Flight (S02E15)
2015 Najděte mi hrdinu (TV seriál)
2014 Vzpomínky (TV seriál)
A Moveable Feast (S03E05)
2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Záměna identity (S04E10)
2012 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Theatre Tricks (S13E11)
2009 Cupid (TV seriál)
Sestřička Jackie (TV seriál)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
V plamenech (S05E21)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Do masitý části stehna (S06E04)
2005 Zachraň mě (TV seriál)
Brains (S02E10)
2004 Cheap Seats: Without Ron Parker (TV seriál)
The Jury (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Bezmocné ženy (S06E09)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Věrnost (S01E04)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Hell Is What You Make of It (S01E04)
1997 Apt. 2F (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace