foto

Peter Fitzsimmons

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Blindspotting
2012 Moje Shakey
2006 Štěstí na dosah
1999 Dumbarton Bridge
1991 Únos Peggy Ann (TV film)
1989 Obhájce pravdy
1988 Pevnost
Wash, The
1987 Ředitel školy
1986 Johnnie Mae Gibson: FBI (TV film)
1975 The Manhandlers
1973 Magnum Force
1972 One Is a Lonely Number

TV seriály

1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1991 Eddie Dodd (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1987 Frank's Place (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
V televizním světle (S02E15)
1984 Partners in Crime (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1979 240-Robert (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)

Dokumentární

2005 Man, Moment, Machine (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace