foto

Ivan Pecnik

  • nar. 2.4.1966 (53 let)
    Antwerpen, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Brabançonne
Labyrint
2013 Nymfomanka, část II.
Oculus
2011 Hasta la vista!

TV seriály

2016 Coppers (TV seriál)
2013 De Ridder (TV seriál)
2012 Clan (TV seriál)
Crimi Clowns (TV seriál)
Danni Lowinski (TV seriál)
Quiz Me Quick (TV seriál)
Wolven (TV seriál)
2011 Elfenheuvel, De (TV seriál)
2010 Ella (TV seriál)
2009 De Rodenburgs (TV seriál)
2008 Pohřešovaní (TV seriál)
2006 Mega Mindy (TV seriál)
2005 Kavijaks, De (TV seriál)
Matrjoški (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Wet volgens Milo, De (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2002 Sedes & Belli (TV seriál)
2000 Brussel Nieuwsstraat (TV seriál)
Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
Verschoten & zoon (TV seriál)
1997 Dokters (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)
Familie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky