foto

Katrin Schaake

  • nar. 1931
    Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 September Song
1993 Männer vom K3 - Dreckiges Geld, Die (TV film)
Schwarz-Rot-Gold - Made in Germany (TV film)
1990 Tatort - Lauf eines Todes (TV film)
1989 Schulz & Schulz (TV film)
1988 Sommer in Lesmona (TV film)
1983 Dingo (TV film)
1979 Welt in jenem Sommer, Die (TV film)
1977 Notwehr (TV film)
1973 Svět na drátě (TV film)
1972 Hořké slzy Petry von Kantové
1971 Dreht Euch nicht um - der Golem geht rum (TV film)
Haytabo
Rio das Mortes (TV film)
Varování před svatou děvkou
Whity
1970 Americký voják
Anglia
Götter der Pest
Proč posedl amok pana R.
1969 Fernes Jamaica
Katzelmacher
Liebe ist kälter als der Tod
Revolte, Die (TV film)
1968 Ein Sarg für Mr. Holloway (TV film)
Eine Frau sucht Liebe
Heimlichkeiten
1967 La lunga sfida
Zug der Zeit (TV film)
1966 Zahradník z Argenteuil
1965 Co je nového, kočičko?
1964 Das Fräulein an der Kasse (TV film)
Die Teepuppe (TV film)
1963 Das Glück läuft hinterher
Kriminalistické muzeum - Pět fotografií (TV film)
Stahlnetz - Das Haus an der Stör (TV film)
1962 Liebe im September (TV film)
Schönes Wochenende (TV film)
1961 Unser Haus in Kamerun
1959 Aus dem Tagebuch eines Frauenarztes

TV seriály

1995 A.S. (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1980 Berlín, Alexandrovo náměstí (TV seriál)
1976 Freiwillige Feuerwehr (TV seriál)
1973 Zwischen den Flügen (TV seriál)
1972 Acht Stunden sind kein Tag (TV seriál)
1971 Místo činu (TV seriál)
Kressin und der Laster nach Lüttich (S01E05)
1968 Babeck (TV seriál)
Hafenkrankenhaus (TV seriál)
Spedition Marcus (TV seriál)
1965 Bob Morane (TV seriál)
1964 Unsere große Schwester (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky