foto

David Mooney

  • nar. 26.8.1941 (78 let)
    Center, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 My All American
1992 Chaplin
1977 Man with the Power, The (TV film)
Sidewinder 1
1976 Oregon Trail, The (TV film)
1974 Herbie a stará dáma
1973 Nejlepší atlet světa
The Baby

TV seriály

1974 Petrocelli (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky