foto

Nis Bank-Mikkelsen

  • nar. 10.4.1945 (75 let)
    Frederiksberg, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 V hodině rysa
2008 MollyCam
2007 Jungledyret Hugo: Fræk, flabet og fri
2006 Jednou budem dál
Ztracený poklad templářských rytířů
2005 Návrat
2001 Olsen Banden Junior
2000 Zachránci moře
1999 Dybt vand (TV film)
Pettson a Fiškus
1989 Zázrak ve Valby
1987 Pelle Dobyvatel
1985 Johannes' hemmelighed

TV seriály

2017 Badehotellet (TV seriál)
Weyses forbandelse (S04E02)
2009 Livvagterne (TV seriál)
Muži z Blekingegade (TV seriál)
Vražda (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
2007 Vražda (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
2004 Krøniken (TV seriál)
Del 10, 1957 (S01E10)
2003 Forsvar (TV seriál)
Jungledyret Hugo (TV seriál)
1998 Karrusel (TV seriál)
1997 Taxa (TV seriál)
Království (TV seriál)
Gargantua (S02E03)
Trækfugle (S02E02)
1996 Bryggeren (TV seriál)
1994 Království (TV seriál)
De levende døde (S01E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky