foto

Waldemar Czyszak

  • nar. 18.2.1953 (66 let)
    Gdańsk, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Milost
2009 Kouzelný strom
2007 Rezervace
2001 Gulczas, a jak myślisz?

TV seriály

2019 Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2018 Drogi wolności (TV seriál)
Kobieta idealna (E06)
Oberwanie chmury (E05)
Blaszany orzełek (E04)
další epizody (6)
Pułapka (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Diagnoza (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Ucho prezesa (TV seriál)
Przy rosole (S03E02)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Wóz albo przewóz (S03E09)
2017 Ucho prezesa (TV seriál)
Próba ognia (S01E09)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 4 (S07E04)
Komisarz Alex (TV seriál)
Doping (S09E06)
2016 Na noże (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
2013 Lekarze (TV seriál)
Przychodzimy, odchodzimy, cichuteńko... (S03E11)
Zaplątani (S03E05)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Mordercze lato (S02E01)
Lekarze (TV seriál)
Kłamstwo ma wiele twarzy (S01E07)
Czas honoru (TV seriál)
Bocian (S05E05)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 7 (E07)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Wymiana międzynarodowa (E27)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace