foto

İhsan Bilsev

  • nar. 18.12.1947
    Çorum, Black Sea Region, Turecko
  • zem. 1.5.2008 (60 let)
    Istanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Çinliler geliyor
2005 Gönül Yarasi
2004 Anlat İstanbul
1997 Mektup
1993 Amerikalı
1992 Gölge Oyunu
1977 Gülen gözler
Sakar Şakir
Çöpçüler krali
İbo ile Gülsah
1976 Hababam Sınıfı: Uyanıyor
Tosun Paşa
1975 Curcuna
Mirasyediler
Salak Bacılar

TV seriály

2008 Aman Annem Görmesin (TV seriál)
2007 Oyun Bitti (TV seriál)
2005 Beşinci Boyut (TV seriál)
Ihlamurlar Altında (TV seriál)
2004 Büyük Buluşma (TV seriál)
Tatil Aşkları (TV seriál)
2002 Kuzenlerim (TV seriál)
1999 Ayşecik (TV seriál)
1997 Can Ayşecik (TV seriál)
1995 Gölge Çiçeği (TV seriál)
1993 Süper Baba (TV seriál)
1992 Mahallenin Muhtarları (TV seriál)
1986 Perihan Abla (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky