foto

Gordon Catlin

  • nar. 1961
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 8:30
2012 Der Fall Wilhelm Reich
2004 Frankenstein (TV film)
Princesse Marie (TV film)
2001 Komando v sukních
Nevěsta větru
1999 Kubanisch rauchen
1997 Peacemaker

TV seriály

1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)

Dokumentární

2004 Info Wars

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace