foto

Miroslav Berka

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Nesmrtelná teta
1992 Světýlka z blat (TV film)
1991 Osudné dveře (TV film)
1977 Krabička (TV film)

TV seriály

2005 Ulice (TV seriál)
2004 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Podle vlastních zásad (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace