foto

Kirk Sisco

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Seasons of Gray
2003 Život Davida Galea
2002 Uhoď ji, je to Francouzka!
1998 Finding North
Wishbone's Dog Days of the West (TV film)
1994 Suverén (TV film)
1988 The Diamond Trap (TV film)
1987 Guilty of Innocence: The Lenell Geter Story (TV film)
1986 Texaský masakr motorovou pilou 2
Thompsonův poslední útěk (TV film)
1985 Výlet do městečka Bountiful

TV seriály

2018 Queen of the South (TV seriál)
Reina de Oros (S03E03)
1995 Pointman (TV seriál)
1994 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S03E05)
Únos (S02E19)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Tajfun (S02E02)
1988 TV 101 (TV seriál)
1987 A Year in the Life (TV seriál)
Buck James (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky