foto

Robert Wyckoff

  • nar. 1.3.1917
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 8.2.1994 (76 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1978 Love's Dark Ride
1974 Rangers, The (TV film)
1968 Nobody's Perfect
1967 Dobré časy
Tammy and the Millionaire
1965 Mara of the Wilderness

TV seriály

1978 Project U.F.O. (TV seriál)
Sam (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1972 The Snoop Sisters (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
1967 The Flying Nun (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
Tammy (TV seriál)
Bewitched (TV seriál)
Cousin Edgar (S01E36)
Eat at Mario's (S01E35)
Remember the Main (S01E34)
další epizody (16)
1964 Bewitched (TV seriál)
A Vision of Sugar Plums (S01E15)
Samantha Meets the Folks (S01E14)
Love Is Blind (S01E13)
další epizody (6)
1963 Grindl (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Ripcord (TV seriál)
The Hathaways (TV seriál)
1960 The Aquanauts (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
1959 Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace