foto

Vladimir Denisov

  • nar. 23.1.1968 (52 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tum-Pabi-Dum
2008 Bez viny vinovatyje
Bomžicha (TV film)
Ubijstvo v dačnyj sezon (TV film)
2007 07-j meňajet kurs
2006 Proryv
2005 Mama, ně gorjuj 2
2004 Igry motylkov
Samyj lučšij prazdnik (TV film)
2003 Pud zolota (TV film)
2002 Antikiller

TV seriály

2017 Něizvestnyj (TV seriál)
2015 Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Teň strekozy (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Začistka (S03E40)
2014 Mužskije kanikuly (TV seriál)
Prosti meňa, mama (TV seriál)
Samara 2 (TV seriál)
Svet i těň majaka (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Najti princa (E19)
2013 Dělta (TV seriál)
Puť v děltu (S01E01)
Krasavica (TV seriál)
Pepel (TV seriál)
Pod pricelom (TV seriál)
Tancy marionětok (TV seriál)
Torgovyj centr (TV seriál)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj 2 (TV seriál)
MUR (TV seriál)
Něravnyj brak (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Peregovorščik (E11)
Pravo na pravdu (TV seriál)
V zone riska (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Intěresnoje kino (S02E01)
Šerif (TV seriál)
Něravnyj brak (S02E02)
2011 Igra (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Druzja-tovarišči (S03E21)
Svetofor (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Ljubovnik svetskoj lvicy (S05E30)
Strelok (S05E12)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Dělo ob iznasilovanii (E11)
Sadovnik (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Cement (S03E54)
Ment v zakoně (TV seriál)
Ně ždi menja, mama, chorošego syna (S02E02)
2008 Pautina (TV seriál)
Pulja spravedlivosti (S02E01)
2007 Pautina (TV seriál)
Rasplata (S01E02)
Lovuška (S01E01)
Sled (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Oborotěň (S01E26)
Merilin Monro (S01E03)
2006 V kruge pervom (TV seriál)
V ritme tango (TV seriál)
2005 Dve suďby 2. Golubaja krov (TV seriál)
Ně rodis krasivoj (TV seriál)
Tajnaja straža (TV seriál)
Zona (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Glavnaja rol (S02E07)
2004 Tolko ty... (TV seriál)
2003 Syščiki (TV seriál)
Angelskaja pyl (S02E07)
2002 Dve suďby (TV seriál)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Smerť po objavleniju (S03E04)
2001 Agent nacionalnoj bezopasnosti 3 (TV seriál)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Šla Saša po šosse (S02E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky