foto

Anatolij Ravikovič

  • nar. 24.12.1936
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 8.4.2012 (75 let)
    Sankt-Peterburg, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Ně bojsja, ja s toboj! 1919
2009 Vozvraščenie mušketěrov, ili Sokrovišča kardinala Mazarini
2005 1-j Skoryj (TV film)
2003 Chernaya metka
2002 Vovočka
1994 Pojezd do Bruklina
Serp i molot
1993 Greshnitsa v maske
Pistolet s glušitělem
Strasti po Anželike
Tajna korolevy Anny ili muškeťory 30 let spusťa
1992 Muškeťory dvadcať let spusťa
Sem sorok
1991 Bluždajuščije zvjozdy
Prival strannikov
1990 Anekdoty
Fanat 2
1989 Vaska (TV film)
Zagadka Endchauza
1988 Balkon
Primorskij bulvar (TV film)
Tajna zolotogo bregeta
1986 Isključenija bez pravil (TV film)
1985 Skazočnoje putěšestvije mistera Bilbo Begginsa Hobbita (TV film)
1984 Osennij podarok fej
Prochindiada, ili běg na městě
1983 Blondinka za uglom
Magistral
1982 Pokrovskije vorota (TV film)
1980 Kapitan Sovri-golova (TV film)
Moj papa - idealist
1976 Těatralnyje istorii
1967 Na dikom berege

TV seriály

2010 Pochiščenije bogini (TV seriál)
2008 Braťja-dětěktivy (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
Dve suďby 4. Novaja žizň (TV seriál)
2007 Něodinokije (TV seriál)
2005 Dve suďby 2. Golubaja krov (TV seriál)
Dve suďby 3. Zolotaja kletka (TV seriál)
2004 Agentstvo (TV seriál)
Zakazali (S02E14)
2002 U nas vsjo doma (TV seriál)
2000 Vovočka (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Obněsennyje vetrom (S01E26)
1994 Ruský tranzit (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky