foto

Takaši Janase

  • nar. 6.2.1919
    Tokyo, Japonsko
  • zem. 13.10.2013 (94 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2018 Soreike! Anpanman: Kagajake! Kurun to inoči no hoši - komiks
2016 Soreike! Anpanman: Omoča no hoši no Nanda to Runda - komiks
2015 Rhythm de utaó! Anpanman nacumacuri - komiks
Soreike! Anpanman: Midža to mahó no Lamp - komiks
2014 Soreike! Anpanman: Ringo bója to minna no negai - komiks
2013 Minna de teasobi: Anpanman to itazura obake - komiks
2012 Rhythm de teasobi: Anpanman to fušigi na Parasol - komiks
Soreike! Anpanman: Jomigaere Bananadžima - komiks
2011 Hal no fue - komiks
Soreike! Anpanman: Sukue! Kokorin to kiseki no hoši - komiks
2010 Soreike! Anpanman: Black Nose to mahó no uta - komiks
Soreike! Anpanman: Hašire! Wakuwaku Anpanman Grand Prix - komiks
2009 Soreike! Anpanman: Dadandan to futago no hoši - komiks
2006 Kokin-čan to aoi namida - komiks
2005 Soreike! Anpanman: Happy no daibóken - komiks
2003 Soreike! Anpanman: Júki to honó to Christmas (TV film) - komiks
Soreike! Anpanman: Kaikecu Naganegiman to Doremi-hime - komiks
2002 Soreike! Anpanman: Roll to Laura Ukigumodžó no himicu - komiks
Tekka no Maki-čan to kin no kamamešidon - komiks
2001 Soreike! Anpanman: Gomira no hoši - komiks
Soreike! Anpanman: Kaikecu Naganegiman to Jakisobapanman - komiks
2000 Jakisobapanman to Black Sabotenman - komiks
Soreike! Anpanman: Ningjo-hime no namida - komiks
1999 Soreike! Anpanman: Anpanman to tanošii nakamatači - komiks
1998 Soreike! Anpanman: Anpanman to okaši na nakama - komiks
Soreike! Anpanman: Tenohira o taijó ni - komiks
1997 Soreike! Anpanman: Anpanman to kaizoku Lobster (TV film) - komiks
Soreike! Anpanman: Bokura wa Hero - komiks
Soreike! Anpanman: Nidži no Pyramid - komiks
1996 Baikinman to sanbai Punch - komiks
Soreike! Anpanman: Soratobu ehon to Glass no kucu - komiks
1995 Anpanman to Happy otandžóbi - komiks
Soreike! Anpanman: Júreisen o jaccukero!! - komiks
Soreike! Anpanman: Otandžóbi Series - komiks
1994 Minna acumare! Anpanman world - komiks
Soreike! Anpanman: Lyrical magical mahó no gakkó - komiks
1993 Soreike! Anpanman: Kjórjú Nošší no daibóken - komiks
1992 Soreike! Anpanman: Cumikidžó no himicu - komiks
1991 Dokin-čan no dokidoki calendar - komiks
Soreike! Anpanman: Tobe! Tobe! Čibigon - komiks
1990 Soreike! Anpanman: Baikinman no gjakušú - komiks
Soreike! Anpanman: Minami no umi o sukue! (TV film) - komiks
Soreike! Anpanman: Omusubiman - komiks
1989 Soreike! Anpanman: Kirakiraboši no namida - komiks
1978 Čirin no suzu - kniha
1970 Jasašii lion - kniha

TV seriály

2000 Njani ga Njandá njandá kamen (TV seriál) - komiks
1988 Soreike! Anpanman (TV seriál) - komiks

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace