foto

Ingrid Mülleder

  • nar. 7.4.1959 (61 let)
    Linz, Oberösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Inga Lindström: Kuchařka lásky (TV film)
2015 Hangover in High Heels (TV film)
2014 Weiter als der Ozean (TV film)
2013 Die Erfinderbraut (TV film)
Geier
Nacht über Berlin (TV film)
2012 Bissige Hunde (TV film)
Osudový střet (TV film)
2011 Beate Uhse - Chci svobodu pro lásku (TV film)
2010 2030 - Ausbeutung der Enkel (TV film)
2009 Human Kapital

TV seriály

2017 Vraždy u jezera (TV seriál)
Dokud je smrt nerozdělí (E04)
2016 Die Stadt und die Macht (TV seriál)
Alles was ich bin (E06)
Familienbande (E05)
Am Scheideweg (E04)
další epizody (5)
Vraždy u jezera (TV seriál)
Tichá voda (E03)
2015 SOKO Wismar (TV seriál)
Der Fall Königsberg (S12E18)
2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
2010 Kollegium - Klassenkampf im Lehrerzimmer (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky