foto

Bernd Effenberger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Ligeia Mare
2017 Ať žije Eileen! (studentský film)
2014 Der König Nebenan (studentský film)
2013 Dokud se nedozvím (studentský film)
Geier
2012 Ein gewisses Zimmer (studentský film)
2010 Abend teurer Abenteuer (studentský film)

Dokumentární

2017 Die Temperatur des Willens
Starke Frauen in der Kunst (TV film)
2016 Borderland Blues
2013 Mission Junge
2008 Wertstoff (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky