foto

Vít Holubec

  • nar. 8.10.1928
    Olomouc, Československo
  • zem. 8.6.2013 (84 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Odysseus a hvězdy
1972 Pohár za první poločas (TV film)
1965 Fotbal

TV seriály

1968 Klapzubova jedenáctka (TV seriál)

Dokumentární

1983 Mužstvo snů (TV film) - vyp.

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1983 Mužstvo snů (TV film)
1968 Proč odešel šéf? (TV film)

Režijní filmografie

Dokumentární

1968 Proč odešel šéf? (TV film)

Host

TV pořady

2006 Čétéčko (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
1985 Kavárnička dříve narozených (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky