foto

Tarek Leitner

  • nar. 25.9.1972 (48 let)
    Linz, Oberösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Nečekaná láska (TV film)

TV seriály

2020 Walking on Sunshine (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2013 Janus (TV seriál)

Dokumentární

2018 Der Bauer zu Nathal
2008 Das Wunder von Wien (TV film)
2007 Menschen & Mächte (TV seriál)

Koncert

2017 Coming Home - Das Falco Tribute Konzert (koncert)

Host

TV pořady

2019 50 Jahre Mondlandung (TV pořad) - mod.
2013 Stöckl (TV pořad)
2012 Donauinselfest Live (TV pořad)
2011 Stadtgespräch (TV pořad)
Wir Staatskünstler (TV pořad)
Österreich wählt (TV pořad)
2010 Erlesen (TV pořad)
2007 Im Zentrum (TV pořad) - mod.
Willkommen Österreich (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
2002 Runder Tisch (TV pořad) - mod.
1983 Licht ins Dunkel (TV pořad)
1975 ZiB 2 (TV pořad) - mod.
1955 Zeit im Bild (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky