foto

Karolina Szymczyk-Majchrzak

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Jak poślubić milionera?
2018 Serce nie sługa
2008 Rozmowy nocą

TV seriály

2020 W rytmie serca (TV seriál)
Co z oczu, to z serca (S06E10)
Czas łagodzi smutek (S06E01)
2019 39 i pół tygodnia (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 3 (E03)
Pod powierzchnią (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 3 (S02E03)
W rytmie serca (TV seriál)
Boisz się? (S05E13)
Rodzinne tajemnice (S05E12)
Grzechy przeszłości (S05E10)
další epizody (9)
2018 Pod powierzchnią (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 4 (S01E04)
Episode 1 (S01E01)
Druga szansa (TV seriál)
Happy end (S05E11)
Bez strachu (S05E08)
Zamęt (S05E05)
další epizody (4)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Nigdy więcej (S04E11)
Rozgrywka (S04E08)
Niebezpieczna gra (S04E05)
další epizody (8)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Czynnik krytyczny (S02E11)
Kłopoty to moja specjalność (S02E08)
Tam, gdzie diabeł mówi „dobranoc” (S02E05)
další epizody (9)
2015 Krew z krwi (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
další epizody (4)
2012 Krew z krwi (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
Piąty stadion (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2009 Do wesela się zagoi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky