foto

Sebastian Pigott

  • nar. 14.2.1983 (37 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bitva u Midway
Jade's Asylum
Když rádio mlčí (TV film)
2018 Anon
2017 Kodachrome
Mommy's Little Boy (TV film)
2016 Below Her Mouth
2014 Killing Daddy (TV film)
Poker Night
2013 Cinnamon Girl (TV film)
Pacific Rim - Útok na Zemi
Victims
2011 Committed (TV film)
High Chicago
2010 Saw 3D
2009 Trosečníci (TV film)
2007 Básník války
Roxy Hunter a záhada mrzutého ducha (TV film)

TV seriály

2019 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
The Killing Dose (S13E09)
The Philately Fatality (S13E06)
Bad Pennies (S13E02)
2018 Výkupné (TV seriál)
Anatomy of a Lost Cause (S02E07)
Záhady Frankie Drakeové (TV seriál)
Anastázie (S01E10)
Wynonna Earp (TV seriál)
War Paint (S03E12)
Daddy Lessons (S03E11)
The Other Woman (S03E10)
další epizody (6)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch bez hranic (S12E04)
Operace: Vražda (S12E02)
2017 Channel Zero (TV seriál)
The Exit (S02E04)
Beware the Cannibals (S02E03)
Nice Neighborhood (S02E02)
další epizody (4)
Slasher (TV seriál)
Minulost neumírá (S02E08)
Úsvit mrtvých (S02E07)
Hukot (S02E06)
další epizody (8)
2016 Darebák (TV seriál)
Baggage (S03E13)
Hardboiled (S03E12)
New Shooter (S03E11)
2015 Good Witch (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
Retaliation (S04E16)
Bait (S04E15)
Kindred (S04E14)
další epizody (4)
2014 Vesmírná loď Ascension (TV seriál)
Wataha (TV seriál)
2013 Cracked (TV seriál)
Swans (S02E01)
Darknet (TV seriál)
Bomb Girls (TV seriál)
Where There's Smoke (S02E06)
The Enemy Within (S02E03)
Roses Red (S02E02)
2012 Bomb Girls (TV seriál)
Elements of Surprise (S01E06)
Armistice (S01E05)
Bringing Up Bombshell (S01E04)
další epizody (6)
Flashpoint (TV seriál)
Forget Oblivion (S05E07)
2011 V utajení (TV seriál)
Bang and Blame (S02E03)
Být Erikou (TV seriál)
Erica's Adventures in Wonderland (S04E09)
Please, Please Tell Me Now (S04E08)
Being Ethan (S04E07)
další epizody (6)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Hlasy (S04E10)
2010 Městečko Haven (TV seriál)
Epidemie (S01E04)
The Bridge (TV seriál)
Být Erikou (TV seriál)
Physician, Heal Thyself (S03E08)
Wash, Rinse, Repeat (S03E04)
Two Wrongs (S03E03)
2009 Být Erikou (TV seriál)
The Importance of Being Erica (S02E12)
What Goes Up Must Come Down (S02E11)
Papa Can You Hear Me? (S02E10)
další epizody (11)
Cra$h & Burn (TV seriál)
The Listener (TV seriál)
2008 Hranice (TV seriál)
Articles of Faith (S02E07)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky