foto

Anis de Jong

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Život po životě
2017 Monk
2014 Aanmodderfakker
2013 App
Soof
2012 Oom Henk (TV film)
2010 Kouzelníci
1999 Jezus is een Palestijn
1987 Caught
1986 Bitevní pole cti

TV seriály

2016 Toon (TV seriál)
2014 Bluf (TV seriál)
Smeris (TV seriál)
2012 Moordvrouw (TV seriál)
2011 A'dam - E.V.A. (TV seriál)
Van God Los (TV seriál)
2010 Levenslied (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)
1995 Ik ben je moeder niet (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)

Dokumentární

2009 De Punt (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky