foto

Matthew Yang Kang

  • nar. New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Loveology
2015 DCU: Liga spravedlivých: Trůn Atlantidy
2012 Back to the Sea
Rudý úsvit: Nová krev
2010 Acts of Violence
2009 Washington Field (TV film)
2005 New Partridge Family, The (TV film)
2003 Stevensovi bodují (TV film)

TV seriály

2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Ti nejbližší (S01E03)
Code Black (TV seriál)
Cabin Pressure (S03E05)
2017 Training Day (TV seriál)
Zlomové linie (E06)
Lucifer (TV seriál)
Welcome Back, Charlotte Richards (S03E05)
Vražedné Miami (TV seriál)
Radiation & Rough Landings (S02E17)
2016 Poslední loď (TV seriál)
Odkaz (S03E11)
Grimm (TV seriál)
Inugami (S05E17)
2015 Looney Tunes: Nové příběhy (TV seriál)
Lví hlídka (TV seriál)
Powers (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
Bait (S04E15)
2014 Transformers (TV seriál)
Normálka (TV seriál)
Catching the Wave (S05E30)
I Like You Hi (S05E26)
2013 Mezi životem a smrtí (TV seriál)
Společenství (E06)
2012 Myšlenky zločince (TV seriál)
Magnificent Light (S08E09)
2011 Supah Ninjas (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Muž vejde do baru... (S08E14)
2010 G.I. Joe - Odpadlíci (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Příčina a následek (S06E16)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S08E12)
Day 8: 2:00 a.m.-3:00 a.m. (S08E11)
Day 8: 1:00 a.m.-2:00 a.m. (S08E10)
další epizody (4)
2009 Sběratelé kostí (TV seriál)
Popelka v krabici (S04E19)
Vražedná čísla (TV seriál)
Veteráni (S06E10)
Vyrušený (S05E21)
Vinný nevinný (S05E15)
2008 Eli Stone (TV seriál)
The Humanitarian (S02E05)
Unwritten (S02E03)
Vražedná čísla (TV seriál)
Kamarádi naoko (S05E10)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
Rychlost (S04E03)
Zúčtování (S03E21)
Jedna hodina (S03E17)
Kriminálka New York (TV seriál)
Dětská hra (S04E11)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Ochrana přírody (S03E09)
Přímo v kanceláři (S02E21)
Úlovek (S02E14)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Špinavá bomba (S01E10)
Základní okruh podezřelých (S01E05)
Příčinné souvislosti (S01E02)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Hadi (S05E12)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
Všechno je relativní (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Daphne chystá večeři (S10E14)
2002 MDs (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Hartsfield's Landing (S03E14)
Přátelé (TV seriál)
Jak Joey randil s Rachel (S08E12)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Blue Christmas (S01E10)
Pohotovost (TV seriál)
Čtyři úhly pohledu (S08E01)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace