foto

Mike C. Nelson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bixlerova škola pro očko si volá (TV film)
Hellarious
Rag Doll
The Mortuary Collection
2018 Bullitt County
2017 Frozen Peas
2016 Minutes Past Midnight
2014 Seven Hells
2013 Hannah Has a Ho-Phase
2012 Dust Up
Nesting

TV seriály

2021 Black-ish (TV seriál)
Hero Pizza (S07E03)
2018 Black-ish (TV seriál)
Working Girl (S04E10)
2017 Black-ish (TV seriál)
Manternity (S03E18)
2015 Black-ish (TV seriál)
Please Don't Ask, Please Don't Tell (S01E22)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Přírodní zákony (S03E01)
2014 Black-ish (TV seriál)
The Nod (S01E03)
Henry Nebezpečný (TV seriál)
Nicky, Ricky, Dicky a Dawn (TV seriál)

Dokumentární

2017 Becoming Bond

Producentská filmografie

Filmy

2019 Suicide Date

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky