foto

Benjamin Haslup

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

TV seriály

2011 Haunted Collector (TV seriál)
2010 Main Street Mysteries (TV seriál)

Dokumentární

2010 Nadpřirozeno (TV seriál)
2008 Skutečné výslechy (TV seriál)
1987 Shark Week (TV seriál)

Střihačská filmografie

TV seriály

2014 My Crazy Ex (TV seriál)

Dokumentární

2018 Cuba's Secret Shark Lair (TV film)
2017 Phelps proti žralokům (TV film)
2016 Obří mako se vrací (TV film)
Časopis People vyšetřuje (TV seriál)
2015 Obrovský mako (TV film)
Proslavila mě vražda (TV seriál)
1987 Shark Week (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2015 Proslavila mě vražda (TV seriál)

Režijní filmografie

TV pořady

1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky