foto

Connor Paolo

  • nar. 11.7.1990 (27 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Paolo sa narodil 11.7.1990 v New York City, USA. Jeho otec je spisovateľ a jeho matka hudobníčka. Od roku 2006 študuje na odbornej umeleckej škole, kde hral vo filme Fame. Navštevoval univerzitu v New Yorku, ale kvôli ťažkého programu toto štúdium prerušil. Študoval tam jeden semester.

Paolo začal hrať od svojich deviatich rokov, jeho prvé televízne vystúpenie bola mydlová opera All My Children. Do širšej pozornosti divákov sa dostal v roku 2002, keď hral Zacharyho Connora, mladého násilného vraha v epizóde Zákon a poriadok: Špeciálna jednotka. Jeho filmový debut bol v roku 2003, keď mu Clint Eastwood umožnil hrať postavu mladého Seana v dráme Mystic River, nominovanej na niekoľkých Oscarov.

V roku 2004 dostal Paolo periodickú rolu v mydlovej opere One Life to Live, ako Travis O'Connell. Tiež sa objavil vo filme Alexander ako mladý Alexander. V roku 2006 bola jeho rola Stevena McLoughlina vo World Trade Center od Olivera Stonea. V roku 2007 si zahral vo filme Snežní anjeli. V tom istom roku začal hrať vo vedľajšej úlohe ako Eric van der Woodsen v seriáli Gossip Girl, a to mladšieho brata herečky Blake Lively.

Tento mladý herec má zázemie v divadle a v reklamách. Objavil sa na Broadwayi vo The Full Monty a off-Broadway. Paolo tiež hral v skrátenej produkcii Shakespearovho Sna noci svätojánskej.

Bajonela

Herecká filmografie

Filmy

2016 Like Lambs
Outlaw
Stake Land II: The Stakelander
Unfriend
2010 Camp Hope
Země kůlů
2009 The Winning Season
2008 Favorite Son
2007 Sněžní andělé
2006 World Trade Center
2004 Alexander Veliký
2003 Tajemná řeka

TV seriály

2011 Pomsta (TV seriál)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
2007 Super drbna (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Hudební videoklipy

2012 My Medicine (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace