foto

Jessica Szohr

  • nar. 31.3.1985 (34 let)
    Milwaukee, Wisconsin, USA

Biografie

Jessica Szohr se narodila 31.03.1985 ve Wisconsinu. Má ještě 5 sourozenců, a je ze všech nejstarší. Jessica se proslavila hlavně modelingem. Mezitím si zahrála vedlejší role v několika televizních seriálech, například KRIMINÁLKA MIAMI nebo JOAN Z ARKÁDIE. Také si zahrála v televizním filmu ČÍTÁRNA. Přesto si ji lidé do hlavy nezapsali jako herečku ale spíš jako Tu holku z modních časopisů.

Její první velká role přišla s americkým seriálem GOSSIP GIRL, kde hraje tajemnou Vanessu Abrahams, přítelkyni Natea Archibalda. Role Vanessy Jessicu vynesla na ,,seriálové nebe" a vryla ji tak do paměti mnoha seriálovým divákům.

V roce 2009 si Jessica zahrála ve filmu FIRED UP!, kde se objevila po boku AnnyLynne McCord nebo například Molly Sims. V roce 2010 ji uvidíme v hororu PIRANHA 3-D, kde si zahraje jednu z hlavních rolí.

SmileyGirl

Herecká filmografie

Filmy

2019 All-Star Weekend
2015 Club Life
Méďa 2
2014 10 Cent Pistol
Dokonalé štěstí (TV film)
House at the End of the Drive
Rande na dvě noci
2013 Brightest Star
Pawn
Stážisti
2012 Art Machine
Hirokin
Sex nebo život!
2011 Láska, svatba, manželství
Nechápu, jak to dokáže
2010 Piraňa 3D
2009 Loudilové
2007 Chata smrti
2005 Čítárna (TV film)
2003 Strýček Nino

TV seriály

2019 The Orville (TV seriál)
The Road Not Taken (S02E14)
Tomorrow, and Tomorrow, and Tomorrow (S02E13)
Sanctuary (S02E12)
další epizody (10)
2018 Shameless (TV seriál)
Black-Haired Ginger (S09E05)
A Gallagher Pedicure (S08E11)
Church of Gay Jesus (S08E10)
další epizody (4)
2017 Shameless (TV seriál)
Frank's Northern Southern Express (S08E08)
Occupy Fiona (S08E07)
Icarus Fell and Rusty Ate Him (S08E06)
další epizody (8)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 15 (S03E15)
Epizoda 13 (S03E13)
Epizoda 2 (S03E02)
2015 Komplikace (TV seriál)
Critical Condition (E10)
Deterioration (E09)
Relapse (E08)
další epizody (10)
Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Gone in 6 Seconds (S02E06)
Kingdom (TV seriál)
Pink at Night (S02E06)
Happy Hour (S02E05)
Be First (S02E04)
další epizody (5)
2013 Muži sobě (TV seriál)
Long Distance Tyler (S02E09)
2012 Super drbna (TV seriál)
New Yorku, miluji tě! (S06E10)
2011 Super drbna (TV seriál)
Špatné rozloučení (S04E22)
Zdrcený Bass (S04E21)
Princezny a žabák (S04E20)
další epizody (7)
2010 Super drbna (TV seriál)
Pod svícnem bývá tma (S04E10)
Čarodějky z Bushwicku (S04E09)
Juliet už tu nebydlí (S04E08)
další epizody (14)
2009 Super drbna (TV seriál)
Bartův stín (S03E12)
Serenino tajemství (S03E11)
Konec Disko koštěte (S03E10)
další epizody (21)
2008 Super drbna (TV seriál)
Báječná lež (S02E12)
Archibaldův osud (S02E11)
Možná poteče krev (S02E09)
další epizody (15)
2007 Super drbna (TV seriál)
Vánoce na Upper East Side (S01E11)
Vítejte v nóbl společnosti (S01E10)
Rodinná krize (S01E09)
další epizody (6)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Krém na opalování (S06E06)
Zmrzlý na kost (S06E05)
Celebrita z internetu (S06E02)
2006 What About Brian (TV seriál)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
That's So Raven (TV seriál)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
2001 My Wife and Kids (TV seriál)

Hudební videoklipy

2016 The Black Eyed Peas feat. The World - #WHERESTHELOVE (hudební videoklip)
2013 A Great Big World - Already Home (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2017 The IMDb Show (TV pořad)
2011 2011 MTV Movie Awards (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace