foto

Ellen Lancaster

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Christmas Apparition
2013 The Cold and the Quiet
1999 Astronautova žena
1996 Předtím a potom
1994 Může to potkat i vás

TV seriály

2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nemohoucí trpaslík (S04E09)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pandora (S04E15)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zázrak (S03E13)
2000 Ed (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Vaya Con Dios (S10E24)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Burned (S08E09)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Big Bang (S04E16)
1992 Ghostwriter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky