foto

Jon Cassar

  • nar. 27.4.1958 (59 let)
    Malta
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Když se zlomí větev
2015 Forsaken
2009 Washington Field (TV film)
2008 24 hodin: Vykoupení (TV film)
2007 Company Man (TV film)
2001 Let 534 v ohrožení (TV film)
Ponorka v ohrožení (TV film)
1999 Neviditelné komando II (TV film)
1998 Chips se vrací (TV film)
Voják cti
1997 Neviditelné komando (TV film)
1995 Final Goal, The

TV seriály

2017 24 Hodin: Nezastavitelný (TV seriál)
6:00 p.m.-7:00 p.m. (E07)
5:00 p.m.-6:00 p.m. (E06)
2:00 p.m.-3:00 p.m. (E03)
další epizody (4)
The Kennedys After Camelot (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
The Orville (TV seriál)
Firestorm (S01E10)
Krill (S01E06)
2015 Between (TV seriál)
Wicked City (TV seriál)
2014 24 hodin: Dnes neumírej (TV seriál)
10:00 p.m.-11:00 p.m. (E12)
9:00 p.m.-10:00 p.m. (E11)
6:00 p.m.-7:00 p.m. (E08)
další epizody (6)
2013 Revoluce (TV seriál)
Domov (S01E15)
2012 Continuum (TV seriál)
Fast Times (S01E02)
A Stitch in Time (S01E01)
Daybreak (TV seriál)
Revoluce (TV seriál)
Vlak do Philadelphie (S01E05)
Lovci zločinců (TV seriál)
Bad Code (S02E02)
Hranice nemožného (TV seriál)
Za zrcadlem a co tam Walter našel (S05E06)
2011 Kennedyové (TV seriál)
My Brother's Keeper (E08)
Lancer and Lace (E07)
Cuban Missiles (E06)
další epizody (8)
Terra Nova (TV seriál)
Hnutí odporu (E13)
Soukromá armáda (E12)
Soumrak (E07)
další epizody (5)
2010 Nikita (TV seriál)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Pozemšťan (S02E06)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Syn vraha (S05E02)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S07E24)
Day 7: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S07E23)
Day 7: 11:00 p.m.-12:00 a.m. (S07E16)
další epizody (8)
2007 24 hodin (TV seriál)
Day 6: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S06E14)
Day 6: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S06E13)
Day 6: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S06E08)
další epizody (6)
2006 24 hodin (TV seriál)
Day 5: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S05E24)
Day 5: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S05E23)
Day 5: 10:00 p.m.-11:00 p.m. (S05E16)
další epizody (10)
2005 24 hodin (TV seriál)
Day 4: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S04E24)
Day 4: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S04E23)
Day 4: 12:00 a.m.-1:00 a.m. (S04E18)
další epizody (10)
2004 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S03E24)
Day 3: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S03E23)
Day 3: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S03E20)
další epizody (6)
2003 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S03E06)
Day 3: 5:00 p.m.-6:00 p.m. (S03E05)
Day 3: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S03E02)
další epizody (10)
2002 Street Time (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 2: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S02E06)
Day 2: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S02E05)
Day 2: 9:00 a.m.-10:00 a.m. (S02E02)
další epizody (6)
2001 Mutant X (TV seriál)
2000 Královna meče (TV seriál)
Sheena (TV seriál)
1999 Amazonka (TV seriál)
Code Name: Eternity (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Jake and the Kid (TV seriál)
Nancy Drew (TV seriál)
Pointman (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2006 I Trust You to Kill Me
2003 24: Access All Areas (TV film)

TV pořady

2006 The 58th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace