foto

Jon Cassar

  • nar. 27.4.1958 (62 let)
    Malta

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Když se zlomí větev
2015 Forsaken
2009 Washington Field (TV film)
2008 24 hodin: Vykoupení (TV film)
2007 Company Man (TV film)
2001 Let 534 v ohrožení (TV film)
Ponorka v ohrožení (TV film)
1999 Stínové komando 2 (TV film)
1998 Chips se vrací (TV film)
Voják cti
1997 Stínové komando (TV film)
1995 Final Goal, The

TV seriály

2019 The Orville (TV seriál)
Identity Part II (S02E09)
Identity (S02E08)
Nothing Left on Earth Excepting Fishes (S02E04)
další epizody (4)
2018 Medicejové (TV seriál)
Krev za krev (S02E04)
Překážky a příležitosti (S02E03)
Hlava rodiny (S02E02)
další epizody (4)
2017 24 Hodin: Nezastavitelný (TV seriál)
6:00 p.m.-7:00 p.m. (E07)
5:00 p.m.-6:00 p.m. (E06)
2:00 p.m.-3:00 p.m. (E03)
další epizody (4)
Kennedyové po Camelotu (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
The Orville (TV seriál)
Krill (S01E06)
2015 Between (TV seriál)
Who's the Boss? (S01E02)
School's Out (S01E01)
Wicked City (TV seriál)
2014 24 hodin: Dnes neumírej (TV seriál)
10:00 p.m.-11:00 p.m. (E12)
9:00 p.m.-10:00 p.m. (E11)
6:00 p.m.-7:00 p.m. (E08)
další epizody (6)
2013 Revoluce (TV seriál)
Domov (S01E15)
Nikita (TV seriál)
Reunion (S03E13)
2012 Continuum (TV seriál)
Fast Times (S01E02)
A Stitch in Time (S01E01)
Daybreak (TV seriál)
Revoluce (TV seriál)
Vlak do Philadelphie (S01E05)
Lovci zločinců (TV seriál)
Špatný kód (S02E02)
Hranice nemožného (TV seriál)
Za zrcadlem a co tam Walter našel (S05E06)
2011 Kennedyové (TV seriál)
My Brother's Keeper (E08)
Lancer and Lace (E07)
Cuban Missiles (E06)
další epizody (8)
Terra Nova (TV seriál)
Hnutí odporu (E13)
Soukromá armáda (E12)
Soumrak (E07)
další epizody (5)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Pozemšťan (S02E06)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Syn vraha (S05E02)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S07E24)
Day 7: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S07E23)
Day 7: 11:00 p.m.-12:00 a.m. (S07E16)
další epizody (8)
2007 24 hodin (TV seriál)
Day 6: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S06E14)
Day 6: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S06E13)
Day 6: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S06E08)
další epizody (6)
2006 24 hodin (TV seriál)
Day 5: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S05E24)
Day 5: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S05E23)
Day 5: 10:00 p.m.-11:00 p.m. (S05E16)
další epizody (10)
2005 24 hodin (TV seriál)
Day 4: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S04E24)
Day 4: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S04E23)
Day 4: 12:00 a.m.-1:00 a.m. (S04E18)
další epizody (10)
2004 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S03E24)
Day 3: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S03E23)
Day 3: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S03E20)
další epizody (6)
2003 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S03E06)
Day 3: 5:00 p.m.-6:00 p.m. (S03E05)
Day 3: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S03E02)
další epizody (10)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Dinner with Dana (S01E11)
Enemy Mind (S01E07)
Street Time (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 2: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S02E06)
Day 2: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S02E05)
Day 2: 9:00 a.m.-10:00 a.m. (S02E02)
další epizody (6)
2001 Mutant X (TV seriál)
2000 Královna meče (TV seriál)
Sheena (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
GeoCore (S04E15)
1999 Amazonka (TV seriál)
Code Name: Eternity (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Opět spolu 2/2 (S04E02)
Dědictví (S03E12)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
1996 Směr jih (TV seriál)
Body Language (S02E15)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Jake and the Kid (TV seriál)
Nancy Drew (TV seriál)
Pointman (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)

TV pořady

2019 What Just Happened??! (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

2006 I Trust You to Kill Me
2003 24: Access All Areas (TV film)

Host

TV pořady

2006 The 58th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce