foto

Marco van Geffen

  • nar. 1959

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Boy 7
Boy7
2014 In jouw naam
2013 Příběh Vánoční noci
Valentino
2011 De president
Onder ons
2010 Tajný dopis
2005 Allerzielen
Ráj řízků
2001 Uitgesloten (TV film)
2000 Total Loss

TV seriály

2017 Fenix (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2014 In jouw naam
2011 Onder ons
2006 Het zusje
2005 Allerzielen

TV seriály

2008 Schnitzelparadijs - De serie (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1999 Man, vrouw, hondje (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky