foto

Danny Pang

  • nar. 1965
    Hong Kong, Čína
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Tao chu sheng tian 3D
2012 Zui hung
2010 Děs za zdí
2009 Bojovníci bouře
Guan ren 7 shi
2008 Nebezpečný cíl - původní scénář
Oko - původní scénář
2007 Sum yuen
Zhong ai
2006 Re - cycle
2004 A ma you nan
2003 Omen
2002 Neung Buak Neung Pen Soon
Oko
1999 Sniper z Bangkoku

Producentská filmografie

Střihačská filmografie

Filmy

2003 Omen

Spisovatelská filmografie

Filmy

2005 Naina - kniha
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace