foto

Bobby Slivovsky

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Wilfried - Wieder da! (koncert)

TV pořady

2014 Denk mit Kultur (TV pořad)
2012 Austropop-Legenden (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
2006 Weltberühmt in Österreich - 50 Jahre Austropop (TV pořad)
2005 Aufdraht (TV pořad)
2004 Was gibt es Neues? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace