foto

Emanuela Postacchini

  • nar. 7.7.1991 (28 let)
    Ancona, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Better Days
2016 The Man Who Was Thursday
2015 V květnu si dělej, co chceš
2013 Anna Karénina (TV film)
Rock the Casbah
Ten třetí
2012 Gladiátoři
Poker Generation
2009 Fridrich Barbarossa
Il Grande sogno

TV seriály

2018 Psychiatr (TV seriál)
Many Sainted Men (E07)
Ascension (E06)
Hildebrandt's Starling (E05)
další epizody (4)
Who Is America? (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (4)
2017 Poslední loď (TV seriál)
Do středu dění (S04E01)
2013 Vegas (TV seriál)
Past Lives (E19)
Hollywood Ending (E17)
2012 Titanic - krev a ocel (TV seriál)
2009 Palermo (TV seriál)
2005 Nedokonalé zločiny (TV seriál)
2000 Distretto di polizia (TV seriál)
Don Matteo (TV seriál)

Hudební videoklipy

2016 Calvin Harris - My Way (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky