foto

Franz Klammer

  • nar. 3.12.1953 (67 let)
    Mooswald, Kärnten, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Tam, kde bydlí láska (TV film)

TV seriály

2018 Der Kurier des Kaisers (TV seriál)
Kärnten for sale! (E05)
2009 Das Rennen (TV seriál)
2007 Die 4 da (TV seriál) - a.z.
1982 Q.E.D. (TV seriál)

Dokumentární

2016 Baumeister der Republik (TV seriál) - a.z.
Über Österreich - Juwele des Landes (TV seriál)
2014 Streif: One Hell of a Ride
2012 Bergwelten (TV seriál) - herec, a.z.
2011 Was wurde aus...? (TV seriál)
2009 Toni Sailer: Der schwarze Blitz von Kitz (TV film)
2007 Menschen & Mächte (TV seriál)
1993 Die Franz Klammer Story (TV film)
1980 Sceny narciarskie z Franzem Klammerem

Host

TV pořady

2015 Spiel für dein Land - Der große Länderwettstreit (TV pořad)
2014 9 Plätze - 9 Schätze (TV pořad)
2013 Stöckl (TV pořad)
2011 Stadtgespräch (TV pořad)
2008 Markus Lanz (TV pořad)
2007 Wir sind Kaiser - Silvesteraudienz (TV pořad)
2006 Weltberühmt in Österreich - 50 Jahre Austropop (TV pořad)
2005 Die Lugners (TV pořad)
2003 Bei Stöckl (TV pořad)
2002 Erlebnis Österreich (TV pořad)
1998 Hollywood Salutes Arnold Schwarzenegger: An American Cinematheque Tribute (TV pořad)
1992 Wenn die Musi spielt - das 25 Jahre Jubiläumsspecial (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1975 Österreich-Bild (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky