foto

Carolien van den Berg

  • nar. 10.3.1953 (66 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rodinný hotel
1999 Retour Den Haag (TV film)
1987 Havinck
1984 Ciske de Rat
1983 Vroeger kon je lachen

TV seriály

2017 De spa (TV seriál)
2015 Dagboek van een callgirl (TV seriál)
2014 Celblok H (TV seriál)
2012 Dokter Deen (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2000 Wet & Waan (TV seriál)
1996 Jansen, Jansen (TV seriál)
1995 Loenatik (TV seriál)
1994 Toen was geluk heel gewoon (TV seriál)
1993 Het zonnetje in huis (TV seriál)
Vrouwenvleugel (TV seriál)
1992 Niemand de deur uit! (TV seriál)
Recht voor z'n Raab (TV seriál)
1991 De Dageraad (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)
1983 Willem van Oranje (TV seriál)
1981 Zeg 'ns Aaa (TV seriál)

Host

TV pořady

1987 Moordspel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky