foto

Lieneke le Roux

  • nar. 31.3.1955 (64 let)
    Groningen, Groningen, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Agenti jak se patří
2014 Brozer
2006 Nejlepší sportovec století
2000 De zwarte meteoor
1999 Retour Den Haag (TV film)
1997 Broos
1996 Mortinho por Chegar a Casa
1994 Oude tongen
1990 Gulle Minnaar, De
Krokodillen in Amsterdam
1989 Jan Rap en z'n maat
Kunst en Vliegwerk
1988 Jeptiška na útěku
1987 Havinck
Orionnevel, De

TV seriály

2017 B.A.B.S. (TV seriál)
2016 Flikken Rotterdam (TV seriál)
2015 Zwarte Tulp (TV seriál)
2013 Ik ook van jou (TV seriál)
2012 Dokter Deen (TV seriál)
Dokter Tinus (TV seriál)
Moordvrouw (TV seriál)
2010 Bellicher: De macht van meneer Miller (TV seriál)
2009 Annie MG (TV seriál)
Verborgen gebreken (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Lotte (TV seriál)
2004 Bitches (TV seriál)
2002 Intensive Care (TV seriál)
1999 All Stars: de serie (TV seriál)
1998 Zebra (TV seriál)
1996 Fort Alpha (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
Eindeloos leven (TV seriál)
L'histoire du samedi (TV seriál)
1993 Flodder (TV seriál)
1992 Bureau Kruislaan (TV seriál)
Niemand de deur uit! (TV seriál)
Recht voor z'n Raab (TV seriál)
1991 Suite 215 (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
In de vlaamsche pot (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky