foto

Gino Cafarelli

  • nar. 28.2.1969 (51 let)
    Queens, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Capone
2019 Irčan
Mob Town
Nation's Fire
2018 Cruise
First We Take Brooklyn
2017 Lost Cat Corona
Terrifier
2016 Swing Away
The Brooklyn Banker
2015 Laugh Killer Laugh
2013 Mafiánovi
2012 Delivering the Goods
2010 Fighter
2009 Big Fan
2008 Marconi Bros., The
2006 Kauza CIA
Pivní liga
2003 Chooch

TV seriály

2020 Paradise City (TV seriál)
2019 Mrtvý bod (TV seriál)
Though This Be Madness, Yet There Is Method In't (S04E13)
2018 Happy! (TV seriál)
Ničitel světů (S01E07)
Skládka dětinskosti (S01E06)
2014 Stoupenci zla (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (S02E01)
2013 Sestřička Jackie (TV seriál)
Srdce (S05E09)
2012 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Písky v Margate (S03E12)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Whistle Blower (S02E10)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Smrtelná známost (S03E01)
2009 Kriminálka New York (TV seriál)
Druhá šance (S06E11)
2007 Dexter (TV seriál)
Odpor je marný (S02E09)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Chladnokrevná msta (S05E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky