foto

Gino Cafarelli

  • nar. 28.2.1969 (50 let)
    Queens, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fonzo
The Irishman
2018 Cruise
First We Take Brooklyn
2017 Lost Cat Corona
Terrifier
2016 Swing Away
The Brooklyn Banker
2015 Laugh Killer Laugh
2013 Mafiánovi
2012 Delivering the Goods
2010 Fighter
2009 Big Fan
2008 Marconi Bros., The
2006 Kauza CIA
Pivní liga
2003 Chooch

TV seriály

2019 Mrtvý bod (TV seriál)
Though This Be Madness, Yet There Is Method In't (S04E13)
2018 Happy! (TV seriál)
Destroyer of Worlds (S01E07)
The Scrapyard of Childish Things (S01E06)
2014 Stoupenci zla (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (S02E01)
2013 Sestřička Jackie (TV seriál)
Srdce (S05E09)
2012 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Písky v Margate (S03E12)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Whistle Blower (S02E10)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Smrtelná známost (S03E01)
2009 Kriminálka New York (TV seriál)
Druhá šance (S06E11)
2007 Dexter (TV seriál)
Odpor je marný (S02E09)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Chladnokrevná msta (S05E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace