foto

Refet Abazi

  • nar. 17.1.1964 (55 let)
    Tetovo, Makedonie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rok opice
2015 Noc bezMoci
2013 Gone Back
2011 90 minut – Berlínský projekt
Krevní odpuštění
2001 Odmazda

TV seriály

1988 Trst via Skopje (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace