foto

Tami Roman

  • nar. 17.4.1970 (50 let)
    Mount Vernon, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fall Girls
2018 Prison Logic
2017 Just Within Reach
When Love Kills: The Falicia Blakely Story (TV film)
2015 Play Date
2012 Life, Love, Soul
2011 Hotel Eden (TV film)
2007 Na jih od Pico
2006 The Last Stand
2005 Tears of a Clown
2004 Hair Show
2003 Hot Parts
Street Lawyer, The (TV film)
2001 Krysy
MacArthur Park
Sacred Is the Flesh

TV seriály

2019 Truth Be Told (TV seriál)
Not Buried, Planted (E06)
Graveyard Love (E05)
No Cross, No Crown (E04)
další epizody (5)
2018 The Family Business (TV seriál)
2014 Extant (TV seriál)
Kéž bys tu byla (S01E03)
Návrat (S01E01)
2012 Belle's (TV seriál)
2008 Za svitu měsíce (TV seriál)
Fated to Pretend (E13)
2007 Za svitu měsíce (TV seriál)
Sleeping Beauty (E10)
Fleur De Lis (E09)
12:04 AM (E08)
další epizody (7)
2005 Sex, láska a tajemství (TV seriál)
2004 Kalifornské léto (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Těžké časy (S09E19)
2003 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
You Slay Me (S07E19)
2002 Half & Half (TV seriál)
2001 One on One (TV seriál)
1999 The Parkers (TV seriál)
1996 The Steve Harvey Show (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1993 Ženatý se závazky (TV seriál)
Aaron (S08E08)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)

Host

TV pořady

2020 RuPaul's Secret Celebrity Drag Race (TV pořad)
2019 Tami Ever After (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2003 Show Sharon Osbourneové (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky