foto

Andreas Fabianek

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1995 Schnellschuß

Dokumentární

2011 Terra Mater (TV seriál)
2009 Divoký Balkán (TV film)
Hitlerovi hrdinové (TV seriál)
2008 Balkan Express (TV seriál)
2004 Universum: Plitvice - Im Land der fallenden Seen (TV film)
2001 Libysche Sahara - Wasser aus der Wüste
1987 Universum (TV seriál)
1983 Svět přírody (TV seriál)
1982 Nature (TV seriál)

TV pořady

2002 Erlebnis Österreich (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1986 Opus und Freunde (koncert)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky