foto

Eric Winter

  • nar. 17.7.1976 (44 let)
    La Mirada, California, USA

Biografie

Eric Barrett Winter se narodil v městečku La Mirada ale vyrostl ve městě La Puente v Callifornii. Poté vystudoval UCLA se zaměřením na psychologii.

Na televizních obrazovkách jste ho mohli spatřit v seriálu TAK JDE ČAS(Days of Our Lives), v první epizodě seriálu ČARODĚJKY (Charmed) a pak také v seriálu KRIMINÁLKA LAS VEGAS. Účinkoval také v seriálu VIVA LAUGHLIN ale ten byl po odvysílání dvou dílů televizní stanicí CBS zrušen.

V roce 2008 si zahrál nepatrnou roli v komedii ZAHULÍME, UVIDÍME 2 (Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay) a V ROCE 2009 si zahrál roli colina v comedii CHCEŠ MĚ, CHCI TĚ (The Ugly Truth).

V Listopadu 2008 se v Puerto Rico oženil s Roselyn Sanchez, nyní žije v Los Andeles se svou manželkou.

Jaroslav "Brabíček" Brabec

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Taste of Summer (TV film)
2017 Finding Santa (TV film)
2015 Dead End
2014 Comet
2012 Nezahrávej si s ohněm
2011 Weekends at Bellevue (TV film)
2010 Neděle u Tiffanyho (TV film)
2009 Chceš mě, chci tě
2008 Single with Parents (TV film)
Zahulíme, uvidíme 2
2006 Vloupání (TV film)
2005 Kouzlo všedních dnů (TV film)
2004 Jak jsme vyrůstali (TV film)

TV seriály

2020 Zelenáč (TV seriál)
Epizoda 20 (S03E20)
Epizoda 19 (S03E19)
Epizoda 18 (S03E18)
další epizody (30)
2019 Zelenáč (TV seriál)
The Dark Side (S02E10)
Breaking Point (S02E09)
Clean Cut (S02E08)
další epizody (22)
2018 Zelenáč (TV seriál)
Time of Death (S01E08)
The Ride Along (S01E07)
The Hawke (S01E06)
další epizody (8)
Dobrý doktor (TV seriál)
Islands: Part One (S01E11)
2017 13. okrsek (TV seriál)
Úplný reset (E01)
Dobrý doktor (TV seriál)
Sacrifice (S01E10)
Vražedné Miami (TV seriál)
Blistering Heat & Brotherly Love (S02E22)
Amparo & The American Dream (S02E21)
Clavicle Trauma & Closure (S02E15)
další epizody (6)
2016 Tajnosti a lži (TV seriál)
The Truth (S02E10)
The Racket (S02E08)
The Statement (S02E07)
další epizody (8)
Vražedné Miami (TV seriál)
Half-Life & Havana Nights (S02E09)
Lidocaine and Long-Term Lust (S02E07)
Spirochete & Santeria (S02E05)
2014 Witches of East End (TV seriál)
For Whom the Spell Tolls (S02E13)
Box to the Future (S02E12)
Poe Way Out (S02E11)
další epizody (13)
2013 Witches of East End (TV seriál)
Oh, What a World! (S01E10)
A Parching Imbued (S01E09)
Snake Eyes (S01E08)
další epizody (10)
2011 Kriminálka Miami (TV seriál)
Nebožtík (S10E02)
2008 Za svitu měsíce (TV seriál)
Sonata (E16)
Click (E14)
Fated to Pretend (E13)
Bratři a sestry (TV seriál)
Kompromisy (S02E12)
Nebezpečné známosti (S02E11)
2007 Viva Laughlin (TV seriál)
Bratři a sestry (TV seriál)
Domácí fronta (S02E01)
Matriarchát (S01E23)
Noční hra (S01E19)
2006 Pepper Dennis (TV seriál)
2005 Láska, s.r.o. (TV seriál)
Wildfire (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kousej mě (S06E03)
Pokojová služba (S06E02)
2002 Čarodějky (TV seriál)
Jsem Sam (S05E09)
1999 The Parkers (TV seriál)
Undressed (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Bez hlavy máš smůlu (S03E13)
1993 South Beach (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2013 Beyond: Two Souls - Behind the Scenes

Producentská filmografie

Filmy

2015 Dead End

Host

TV pořady

2019 The Kelly Clarkson Show (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2008 Celebrity Family Feud (TV pořad)
2003 Show Sharon Osbourneové (TV pořad)
2001 The Andy Dick Show (TV pořad)