foto

Christine Willes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Christmas Pen Pals (TV film)
The Professor
2017 Eat, Drink & Be Buried: A Gourmet Detective Mystery (TV film)
2016 Summer Love (TV film)
2015 I Do, I Do, I Do (TV film)
The Gourmet Detective (TV film)
The Gourmet Detective: A Healthy Place to Die (TV film)
2014 Feed the Gods
Mountain Men
Til Death Do Us Part (TV film)
Two 4 One
Zůstaň se mnou
2013 Lawrence & Holloman
Rohy
2012 Soudný den vánoční (TV film)
2011 Adopce smrti (TV film)
To the Mat (TV film)
2009 Mrtví jako já
2008 Nightmare at the End of the Hall (TV film)
2007 Byla to ona (TV film)
Halloweenská noc
Snowglobe (TV film)
2006 Krutá vášeň (TV film)
Rituál
Vražda je tak snadná (TV film)
2005 Vyjednávačka FBI (TV film)
2004 Jimmy Glick v Lalawoodu
Nelehký život (TV film)
2002 Bang, bang, seš mrtvej! (TV film)
2000 Nepolapitelný virus (TV film)
Ten, který přežil (TV film)
VIP: Velmi inteligentní primát
1998 Na Vánoce budu doma
Outrage (TV film)
1997 Bláznivý týden (TV film)
1996 For Hope (TV film)
Kidnapping in the Family, A (TV film)
Velký tyran
1995 Tajná služba (TV film)
1994 Moment of Truth: To Walk Again (TV film)
1992 Shame (TV film)

TV seriály

2018 The Good Doctor (TV seriál)
36 Hours (S02E03)
2016 Aftermath (TV seriál)
Hieronymo's Mad Againe (E10)
Tlukot srdcí (TV seriál)
Pilot (E01)
Akta X (TV seriál)
Zakladatelova mutace (S10E02)
2015 The Returned (TV seriál)
Peter (E10)
Claire (E08)
Julie (E03)
Mistresses (TV seriál)
Goodbye Girl (S03E13)
Reasonable Doubt (S03E12)
Guilt by Association (S03E11)
další epizody (7)
Lovci duchů (TV seriál)
Form and Void (S11E02)
2014 The 100 (TV seriál)
Unity Day (S01E09)
Contents Under Pressure (S01E07)
Murphy's Law (S01E04)
2013 Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... The Leap (E13)
Emily and... The Teapot (E11)
Emily and... The Love of Larping (E09)
další epizody (4)
2012 Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... the Good and the Bad (E07)
Emily and... the Question of Faith (E06)
Emily and... the Tell-Tale Heart (E05)
další epizody (4)
2011 Smallville (TV seriál)
Závěr (S10E21)
Proroctví (S10E20)
2010 Smallville (TV seriál)
Opuštění (S10E08)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Stav beztíže (TV seriál)
Love, Honor, Obey (E08)
Threshold (E03)
Ďáblův sluha (TV seriál)
The Devil and Sam Oliver (S02E13)
The Good Soil (S02E07)
I Want My Baby Back (S02E05)
další epizody (5)
2008 Ďáblův sluha (TV seriál)
The Leak (S01E17)
Greg, Schmeg (S01E16)
Coming to Grips (S01E15)
2007 Flash Gordon (TV seriál)
Ďáblův sluha (TV seriál)
Cash Out (S01E10)
The Cop (S01E08)
Leon (S01E06)
další epizody (7)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Soutěž v hláskování (S01E02)
2004 Královská nemocnice (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Halloween (S02E15)
Pořád (S02E14)
Poslední výzva (S02E13)
další epizody (14)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (S01E14)
Noční ptáci (S01E12)
Zloděj kol (S01E11)
další epizody (13)
2000 Černý anděl (TV seriál)
1999 Hope Island (TV seriál)
Pro strach uděláno (TV seriál)
1998 Bůžek lásky (TV seriál)
1997 Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Tmavý déšť (S03E06)
Akta X (TV seriál)
Elegie (S04E22)
1995 Akta X (TV seriál)
Kalusari (S02E21)
Neodolatelné (S02E13)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace