foto

Yaman Tüzcet

  • nar. 1942
    Istanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Berlin Kaplanı
2003 Martılar Açken
2000 Abuzer Kadayıf
1997 Artist Seyfettin (TV film)
1990 Karartma geceleri
1989 Yağmur Başladı
1985 Sosyete Şaban
1984 Gırgıriyede Büyük Seçim

TV seriály

2009 Geniş Aile (TV seriál)
2007 Kurtlar Vadisi: Pusu (TV seriál)
2003 Hürrem Sultan (TV seriál)
2000 Delikanlı (TV seriál)
1989 Geçmiş Bahar Mimozaları (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky